La coral infantil de l'EMMVA celebra el 50è aniversari del SCIC amb una cercavila que ha unit 270 cantaires


  • Comparteix:

La coral infantil de l'Escola de Música Victòria dels Àngels i Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat ha celebrat aquest diumenge juntament amb altres agrupacions de la comarcael 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) amb una cercavila que ha recorregut els carrers de la ciutat. L'itinerari ha acabat a la plaça de l'Om, on els components de les corals han cantat 'Cantar junts', la primera peça que s'escoltarà al concert del Palau Sant Jordi el 21 de maig.

Aquesta cercavila forma part d'una gira de les corals d'arreu del país que culminarà amb el concert al Palau Sant Jordi on s'agruparan 2500 cantaires de 110 corals. La cap comarcal del SCIC, Elisabeth Kubesch, ha destacat a Cugat.cat que aquest assaig 'ha estat molt profitós per anar ben preparats' al concert.

Elisabeth Kubesch

Ha estat una cercavila molt profitosa. Hem fet un assaig preparatori per anar ben preparats al concert del Palau Sant Jordi.


Amb la celebració d'aquest 50è aniversari, el SCIC vol reivindicar la importància de la tradició de les corals al país. La coordinadora de l'entitat, Mercè Pérez, ha posat en valor 'la bona feina' que es fa a les escoles a nivell musical i coral.

Mercè Pérez

Tenim la sort que a les escoles es canta cada cop més. Es fa molt bona feina a nivell musical i coral. Des del SCIC sempre hem apostat per la cultura i la tradició.


A la trobada, hi han participat també la banda del conservatori municipal, els grallers de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, els Castellers i els Geganters.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.