(10:07h) Els marxaires entren a Collserola


  • Comparteix:

Els participants entren a Collserola

Els participants entren a Collserola

Els participants de la 59a Marxa Infantil ja han deixat la part urbana del recorregut i caminen per Collserola. Els marxaires han de passar per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, el Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri.

Són aproximadament 10,5 quilòmetres de trajecte que el miler de parelles haurà de completar en tres hores com a màxim. L'arribada està prevista a la intersecció entre el parc de Ramon Barnils i l'avinguda del Pla del Vinyet, entre tres quarts de dotze del migdia i un quart de tres.

Limitacions del Parc de Collserola a la prova
La Marxa ha patit aquest any una reducció en el nombre de participants a causa de la nova regularització del Consorci del Parc de Collserola d'activitats esportives. Amb la mesura, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha limitat la participació a nens d'entre set i 12 anys, fins a un màxim de 1.000 parelles, i ha deixat fora els infants de sis anys i els joves de 13 i 14. Els organitzadors i l'Ajuntament lamenten la situació i afirmen que negociaran amb el consorci ampliar el nombre de parelles de cara a l'edició de 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.