El Senglar Cultural posa en marxa el concurs de cartells per a la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

Les Olimpiades Bandarres seran de nou un dels principals atractius

Les Olimpiades Bandarres seran de nou un dels principals atractius

El Senglar Cultural ha posat en marxa el concurs de cartells per a la Festa Major de la Floresta, que se celebrarà del 14 al 23 de juliol. L'entitat ha decidit enguany avançar la convocatòria d'aquest concurs per donar més temps als candidats a presentar més propostes. Les iniciatives, amb tema i tècnica lliures, s'han de presentar abans de l'1 de juny al Casino de la Floresta. Els guanyadors s'enduran 100 euros i una còpia de la cartelleria.

El format dels cartells ha de ser DIN A3 vertical enganxat sobre un cartró i amb espai inferior per afegir logos. L'únic requisit dels cartells és que hi hagi escrit 'Festa Major de la Floresta' i les dates. El membre d'El Senglar Cultural Xavi Tercero ha explicat que aquest any han volgut fer més participatiu el concurs.

Xavi Tercero

Aquest any esperem més: ho estem difonent per xarxes i altres vies.


L'entitat ha fet aquest dimarts la primera reunió per començar a definir com serà la festa grossa del districte, que mantindrà el programa habitual, tot i que les entitats interessades a organitzar qualsevol mena d'activitat encara tenen les portes obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.