L'Associació Catalana per al Parkinson viu 'a distància' la inauguració d'una exposició a Austràlia


  • Comparteix:

L'entitat prepara una nova activitat / Foto: Creative Commons

L'entitat prepara una nova activitat / Foto: Creative Commons

La delegació a Sant Cugat de l'Associació Catalana per al Parkinson organitza una festa de petit format aquest divendres per viure la inauguració a la ciutat australiana de Canberra d'una exposició sobre l'artteràpia en què participa l'entitat catalana. A la trobada, a les nou a la seu social de la Penya Blaugrana, es farà una connexió en directe amb la capital d'Austràlia, on s'exhibeix la mostra 'In the Moment: El Moment Present', que sorgeix d'un intercanvi d'imatges fetes per persones afectades pel Parkinson.

A les deu del matí, les set de la tarda hora australiana, es connectarà amb Canberra amb videoconferència per viure en directe la inauguració d'una exposició que ofereix treballs fets durant els tallers d'artteràpia a la seu santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson. El seu president, Esteve Sala, explica què és l'artteràpia.

Esteve Sala

És una forma d'alliberar la ment i les tensions a través de l'art. Es fan servir tècniques de dibuix i pintura per aconseguir el benestar emocional.


L'exposició es farà en un futur a Barcelona i Sala confia que es pugui portar també a Sant Cugat, tot i que encara no han trobat ubicació. La trobada és al local de la Penya Blaugrana Sant Cugat, al número 15 del carrer de Sant Domènec, i els organitzadors convidaran els assistents a un petit esmorzar. A més, s'aprofitarà per escoltar propostes, idees i iniciatives per a noves activitats.

El dia Mundial del Parkinson es commemora l'11 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.