Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat dedica el maig al patrimoni de la humanitat


  • Comparteix:

El patrimoni de Valldoreix centrarà una de les conferències

El patrimoni de Valldoreix centrarà una de les conferències

El cicle de conferències d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat abordarà aquest maig el patrimoni de la humanitat. La primera de les conferències serà el 10 de maig a càrrec de la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC), la santcugatenca Àngels Solé, que parlarà sobre la preservació del patrimoni cultural català i els seus èxits i fracassos.

Aquesta serà la primera de les quatre xerrades programades. El 17 de maig el president de l'Associació d'Egiptologia de Sant Cugat, Francesc Carol, oferirà la conferència 'L'antic Egipte, patrimoni de la humanitat'. El 24 de maig serà el torn del patrimoni de Valldoreix, que acostarà el president de Valldaurex, Juanjo Cortés. Tancarà el cicle el coordinador estatal d'un programa de la Unesco sobre patrimoni mundial, Ángel Morillas, que protagonitzarà la xerrada 'El patrimoni mundial de la Unesco. Història i moment actual'.

Totes les conferències, que són obertes al públic, són els dimecres a les sis de la tarda a la sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

A més, l'associació ofereix una sessió de cinefòrum el 3 de maig també a l'ANC a les sis de la tarda amb la projecció de 'Venus'. La peça narra la història de dues directores daneses que convoquen un càsting per filmar una pel·lícula eròtica per al sexe femení. Es presenten més de 100 dones que parlen directament a càmera sobre les seves fantasies eròtiques, desitjos i fustracions. El film es projectarà en danès subtitulat al català.

També està prevista una sortida cultural al Conflent el 4, 5 i 6 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.