La discoteca Teatre demana disculpes per l'espectacle amb Jesucrist ballant 'reggaeton'


  • Comparteix:

Logotip de la sala / Foto: Facebook Teatre

Logotip de la sala / Foto: Facebook Teatre

La discoteca Teatre Sant Cugat-Night Scene demana disculpes 'sinceres i sense reserves a totes les persones que es van sentir ofeses en qualsevol grau' per un xou sobre la passió de Crist on una persona disfressada de Jesucrist ballava 'reggaeton'. En un comunicat al perfil de Facebook de la sala, s'assegura que no es volia fer 'burla de cap tipus de pràctica religiosa, creença, costum, orientació, ideologia o pensament' i se subratlla 'el rebuig a l'exclusió i falta de respecte en qualsevol forma i manifestació'. El club ha lamentat no haver previst que una representació d'aquest tipus podia ferir la sensibilitat d'alguns assistents.

El comunicat recull que a la discoteca 'conviuen persones de totes les religions, alienes a les creences, de divers pensament polític i amb diferents orientacions sexuals'. El club referma l'aposta per 'una fórmula d'oci jove de qualitat, amb tolerància zero a qualsevol tipus d'abús o il·legalitat'.

El text arriba després que una clienta de la discoteca engegués una campanya a Change.org amb gairebé 2.500 suports perquè el club demanés disculpes pels fets.

Comunicat
/



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.