El Centro Castellano Manchego demana a l'Ajuntament que li llogui el pis de dalt de la seu


  • Comparteix:

L'entitat reitera que necessita més espai per la seu social

L'entitat reitera que necessita més espai per la seu social

El Centro Castellano Manchego de Sant Cugat ha tornat a reclamar a l'Ajuntament ajuda per ampliar la seu de l'entitat, situada al carrer Migdia. L'entitat demana, des de fa anys, que el consistori li llogui el pis de dalt, de propietat municipal, i que actualment està en desús.

Després de 21 anys d'història a la nostra ciutat, la seu actual del Centro Castellano Manchego s'ha quedat petita per acollir les trobades i les activitats dels socis de l'entitat. Per això, des de fa alguns anys, els responsables del Centro busquen alternatives per ampliar l'espai.

En concret, reclamen a l'Ajuntament que els llogui un immoble situat al pis superior, al mateix carrer Migdia. El pis, de propietat municipal, havia acollit una llar d'avis i ara està en desús. Per això, el president de l'entitat manxega, Juan Carrasco, s'ha dirigit públicament a l'alcalde, Lluís Recoder, en declaracions al magazine 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Juan Carrasco

Lluís, pensa en nosaltres. Necessitem aquest immoble, que s'està fent malbé i a nosaltres ens faria molt servei.


A més, des del Centro Castellano Manchego reclamen, també, una solució per la ubicació de les trobades de puntaires que, per la Festa Major, organitza l'entitat, fins ara al passeig dels Plàtans. Els responsables de l'entitat manxega proposen desplaçar aquesta activitat a la Rambla del Celler i preveure que, en cas de pluja, es puguin aixoplugar al pavelló municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.