Miquel Jiménez, nou president del Centro Popular Andaluz de Sant Cugat


  • Comparteix:

Miquel Jiménez és el nou responsable de l'entitat durant els propers cinc anys

Miquel Jiménez és el nou responsable de l'entitat durant els propers cinc anys

L'assemblea del Centro Popular Andaluz (CPA) ha ratificat per aclamació Miquel Jiménez com a nou president de l'entitat. La candidatura de Jiménez, l'única presentada, ha rebut el suport de la seixantena de socis que ha participat a la votació d'aquest divendres. El nou president porta una junta continuïsta amb la feina d'Antonio Rodríguez, que ha dit adéu al càrrec amb la nomenació de Jiménez com a andalús adoptiu.

Els reptes de Jiménez, que fins ara ostentava la vicepresidència segona, són augmentar el nombre de socis, que actualment és de 155, i impulsar l'ús de la seu per part d'empreses i entitats per generar ingressos. Jiménez té clar que l'obertura a la ciutat va relacionada a l'ús del teatre per part de les entitats.

Miquel Jiménez

Hem d'atraure grups locals. Volem portar artistes com Raúl Pulido perquè la gent se senti seva aquesta casa.


La junta del nou president està formada pel vicepresident primer, Antonio Cabezas; la vicepresident segona i responsable de l'area de activitats, Charo Carrégalo; la secretària, Leonor Gómez; la tresorera i responsable d'administració, Ángeles Serrano, i la portaveu i responsable de relacions institucionals, Susana Herrada.

Com a vocals figuren Silvia Cabezas (activitats), Andreu Ares i Ferran Villaseñor (organització) i Alberto Fernández (presidència).

El relleu a la presidència de l'entitat coincideix amb el 40è aniversari del Centro Popular Andaluz.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.