Mor la dona ferida crítica en el xoc múltiple de divendres a l'AP7


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La persona ferida crítica en la col·lisió múltiple d'aquest divendres l'AP-7, a l'alçada de Cerdanyola i Sant Cugat, ha mort, segons el Servei Català de Trànsit. Es tracta de la passatgera posterior d’un dels turismes implicats en l'accident, que va ser trasllada en helicòpter per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on posteriorment va morir.

En el sinistre hi va haver dues persones ferides lleus que també van ser trasllades al mateix centre hospitalari. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a tres quarts de tres de la tarda al quilòmetre 152 sentit nord de l'AP7, en el terme municipal de Cerdanyola del Vallès. En el xoc es van veure implicats una furgoneta, un tot terreny i tres turismes. Fins al lloc dels sinistre s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i l'helicòpter i una ambulància del SEM.

Com a conseqüència de l'accident es va haver de tallar uns minuts l'AP7 sentit nord, fet que va provocar retencions que van afectar la via al seu pas per Sant Cugat. L'autopista va quedar totalment oberta pels volts de les sis de la tarda. La incidència, però, va causar cues de fins a 14 quilòmetres entre Castellbisbal i Cerdanyola en sentit Girona i vuit quilòmetres més entre Santa Perpètua de Mogoda i Cerdanyola del Vallès en sentit sud. La situació a la via es va normalitzar poc abans de dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.