Comerciants de Can Quitèria reclamen que el pàrquing ampliï horaris i obri diumenges i festius


  • Comparteix:

L'entrada de l'aparcament de Can Quitèria / Foto: Google Maps

L'entrada de l'aparcament de Can Quitèria / Foto: Google Maps

Comerciants de Can Quitèria reclamen que l'aparcament de la plaça ampliï l'horari i obri també diumenges i festius. Aquests botiguers assenyalen que hi ha 'molts comerços i entitats' que obren aquests dies i subratllen que s'han eliminat moltes places d'aparcament en els últims anys per la presència d'aquest pàrquing. L'empresa Alcaraz gestiona l'equipament, que té 109 places públiques concessionades per l'Ajuntament.

Marc Albiñana, de l'establiment TotBo, ha explicat a Cugat.cat que el fet que l'aparcament no estigui disponible els diumenges perjudica el comerç de l'entorn i provoca que els conductors 'aparquin al mig del carrer'.

Marc Albiñana

Hi ha bastants comerços oberts com la vermuteria, la UC, els Castellers i la Pastisseria Sàbat. No hi ha trànsit i els clients poden optar per aparcar al mig del carrer però a vegades ve la Policia i els multa.


En virtut de la titularitat pública de més de 100 places, Albiñana i Nadia Bartual, d'Ordinasoft, van presentar una queixa al darrer consell de barri de Centre-Oest. La presidenta del consell, Mayte Pérez, va exposar que traslladaria les inquietuds a les àrees competents.

L'Ajuntament va adjudicar a Construcciones Alcaraz les obres i concessió d'aquest equipament per un període de 40 anys. Posteriorment, el ple municipal va aprovar la cessió de les places públiques de l'aparcament a la mateixa empresa. A canvi, Construcciones Alcaraz va assumir el cost de la urbanització de la plaça i dels carrers adjacents. L'operació va comportar un estalvi de 650.000 euros a l'Ajuntament.

L'entrada a l'aparcament està situada a la Rambla de Can Mora i la sortida, al carrer de Vinyoles en direcció a la rambla de Ribatallada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.