Alumnes del Leonardo i de l'Olivera reflexionen sobre l'assetjament escolar amb el musical 'El Rei Lleó'


  • Comparteix:

Prop de 90 alumnes de 3r d'ESO de l'institut Leonardo da Vinci i una cinquantena de 6è de primària de l'escola l'Olivera han representat aquest dimecres al teatre de Mira-sol una versió pròpia del musical 'El Rei Lleó', amb l'assetjament escolar com a fil conductor. L'espectacle ha combinat les cançons originals en anglès, amb veu i música en directe, coreografies i escenes escolars quotidianes per fer reflexionar els nens i les nenes sobre el 'bullying'.

Els dos centres educatius han col·laborat estretament en el procés de creació i assaig del musical, amb la intenció d'apropar el centre de secundària als alumnes que són a punt d'acabar la primària. El professor de música del Leonardo, Josep Maria Fradera, ha dirigit l'espectacle amb l'ajuda de la professora de música de l'Olivera, Maria José Colàs, que explica un altre dels objectius del projecte.

Maria José Colàs

L'obra tracta el 'bullying' i hem intercalat les cançons del Rei Lleó per explicar d'una manera més gràfica aquest problema del qual cada vegada veiem més casos.


L'alumnat ha viscut amb intensitat una representació que ha servit per reflexionar sobre l'assetjament i aprendre d'una manera diferent.

Alumnes participants

Hem de tenir empatia i no fer el que no ens agradaria que ens fessin. / Ha estat una bona experiència per aprendre i connectar amb els companys.


Unes 140 persones de públic han gaudit de l'espectacle a cadascuna de les dues sessions que s'han fet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.