El Monestir de Sant Cugat, protagonista a 'El lloc dels fets' de TV3 aquest diumenge


  • Comparteix:

El rodatge de la sèrie documental va tenir lloc l'estiu passat

El rodatge de la sèrie documental va tenir lloc l'estiu passat

La sèrie documental 'El lloc dels fets', produïda per Televisió de Catalunya (TVC), emet aquest diumenge el capítol dedicat al Monestir de Sant Cugat, que es va gravar l'estiu passat i que arriba sota el títol 'Sang a l'altar'. Presentat per Marc Heras, el programa es basa en la descoberta d'esdeveniments de caràcter històric que van passar arreu del país i pretén resoldre misteris i conèixer els fets que podrien haver canviat el present. L'emissió té lloc a dos quarts de dotze de la nit a TV3.

'El lloc dels fets' repassa traïcions, estafes, crims, secrets, obsessions i venjances que van passar a indrets com Sant Pere de Casserres, el poblat ibèric d'Ullastret, el castell de Miravet, el palau Maricel de Sitges i la Seu Vella de Lleida entre d'altres. El programa és una producció de Televisió de Catalunya i Createl, dirigida per Jesús Font, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i les quatre diputacions catalanes.

El projecte posa a disposició del públic una plataforma per a dispositius mòbils, que, a cada indret, permet realitzar visites immersives per viure de més a prop l'experiència de la història. Així, s'utilitzen tècniques de realitat augmentada i de realitat virtual, de manera que partint de cada història es pot viure com era un setge a l'Edat Mitjana, com vivien els bandolers i el martiri dels primers cristians entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.