L'Assemblea de Drets Socials crida els santcugatencs a manifestar-se aquest Primer de Maig


  • Comparteix:

Capçalera de la manifestació del 2016

Capçalera de la manifestació del 2016

L'Assemblea pels Drets Socials de Sant Cugat (ADS) fa una crida avui als santcugatencs perquè surtin al carrer a manifestar-se amb motiu del Primer de maig, sota el lema 'Treball, salari, drets, lluita'. La mobilització arrencarà a les deu del matí a la cantonada de l'avinguda de Cerdanyola amb el carrer de Borrell i finalitzarà a la plaça de Lluís Millet. El col·lectiu reclamarà feina digna per a tothom i el repartiment del treball i la riquesa, entre d'altres reivindicacions.

La manifestació de defensa dels drets dels treballadors va reunir l'any passat un centenar de persones. L'ADS va néixer el 2013 com a punt de trobada entre les diverses lluites sectorials per informar, coordinar i mobilitzar els santcugatencs.

ERC, les JERC i MES s'hi sumen
Les seccions locals d'ERC, les JERC i MES han expressat el suport a la convocatòria i se sumen a la manifestació de l'ADS. Els grups argumenten que 'aquesta edició és la primera en què hi haurà un mínim creixement econòmic, però això no implica que apareguin els llocs de treball necessaris ni que la riquesa es distribueixi de manera adequada'. En clau local, els grups apunten a prioritzar la recol·locació de persones en processos de tancament i fomentar la contractació directa per part de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.