Sol i Aire surt al carrer per celebrar la seva desena Festa Major


  • Comparteix:

Durant la festa, s'ha inaugurat el Punt de Trobada

Durant la festa, s'ha inaugurat el Punt de Trobada

El barri de Sol i Aire ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major, que ha començat amb la lectura del pregó. La festa de l'ecuma i la cursa de vehicles casolans han estat els plats forts de la festa. A més, s'han celebrat sopars veïnals, balls i una xocolatada, entre d'altres activitats.

Aquest any s'ha celebrat la desena Festa Major del barri de Sol i Aire. Com ja és tradicional, un veí dels més antics s'encarrega de fer la lectura del pregó. Aquest any, però, i com a novetat, el veí ha delegat en la seva filla. A la lectura del pregó ha estat present l'alcalde i altres autoritats. Lluís Recoder ha valorat positivament la implicació de tots els veïns en les festes.

Lluís Recoder

És una Festa Major molt entranyable. Sol-i-Aire és un barri molt petit de Sant Cugat però molt ben avingut. La prova és que any rere any són capaços d'organitzar una festa on participa absolutament tothom.


Abans del pregó s'ha inaugurat el "Punt de trobada". Es tracta d'un espai ubicat en una esplanada on els veïns es reuneixen per fer festes i dinars populars. A partir d'ara portarà el nom d'Albert Cabasses, un dels impulsors del barri, mort fa pocs dies. La seva vídua, Àgueda Escribano, ha participat a la inaguració.

Àgueda Escribano

Muy emocionante porque ha sido una persona que ha ayudado mucho a todos los vecinos. Siempre estaba dispuesto.


Aquest any s'han incorporat com a novetats els espectacles de varietés, el brau mecànic i inflables pels nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.