L'operació retorn del pont mobilitza uns 307.000 vehicles cap a l'àrea de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu el retorn aquest dilluns d'uns 307.000 vehicles a l'àrea de Barcelona. L'operació tornada del pont arrenca a les dotze del migdia i quedarà activada fins a mitjanit. A partir de les tres de la tarda, el carril Bus-VAO de la C-58 queda obert a tots els vehicles per facilitar la mobilitat. La franja horària de màxima afluència de trànsit s'espera entre dos quarts de sis de la tarda i dos quarts d'onze de la nit.

El Servei Català de Trànsit difon al llarg d'aquest període festiu, a través dels panells de missatgeria variable disposats en el conjunt de carreteres catalanes, informació de la situació viària, les restriccions de circulació per als vehicles pesants i així com consells de seguretat viària. A més, els usuaris es poden informar de l'estat del trànsit a través del 012, del Twitter del Servei Català de Trànsit i del seu web.

Durant el dispositiu especial per al pont s'hauran mobilitzat 1.524 agents dels Mossos d'Esquadra i s'hauran establert en vies de màxima mobilitat i secundàries 1.284 controls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.