L'equip Ypsilon del Viaró guanya el Judges Award a la final mundial de la First Lego League


  • Comparteix:

L'equip del Viaró durant la competició / Foto: Ypsilon Viaró

L'equip del Viaró durant la competició / Foto: Ypsilon Viaró

L'equip Ypsilon de l'escola Viaró ha guanyat el Judges Award a la fase internacional de la First Lego League (FLL) que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Saint Louis, als Estats Units. Aquest guardó reconeix la feina de l'equip santcugatenc en els tres apartats de la competició: el projecte científic, la competició de robòtica i, en especial, en l'aplicació i transmissió dels valors escollits al projecte.

L'equip Ypsilon ha presentat un projecte científic que consistia en un sistema per reaprofitar els gasos produïts per les explotacions bovines separant-los mitjançant el grafè. D'aquesta manera, es podria aconseguir amoníac per a produir fertilitzants i el metà per generar energia elèctrica. A l'apartat de robòtica, l'equip santcugatenc ha aconseguit la 26a posició dels 108 equips participants, el primer dels tres competidors estatals.

Oriol Grèbol és el professor responsable dels alumnes participants del centre santcugatenc.

Oriol Grèbol

S'ha conegut molt més, han après també a delegar coses i a no tenir la raó. Moltes coses que potser no es veuen tant en la competició, però també són importants.


L'equip ha arribat a Catalunya aquest dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.