L'Unicef renova fins al 2020 el reconeixement de Sant Cugat com a Ciutat Amiga de la Infància


  • Comparteix:

La signatura del conveni / Foto: Localpres

La signatura del conveni / Foto: Localpres

L'Unicef i l'Ajuntament han signat aquest dimarts el conveni de renovació del reconeixement de Sant Cugat com a Ciutat Amiga de la Infància. Garantir els drets i la igualtat d'oportunitats per a tots els infants i incorporar les seves necessitats en les polítiques municipals de manera transversal són els pilars bàsics que valora l'organització per renovar una acreditació que el municipi va rebre per segona vegada l'any 2016 i que estarà vigent fins al 2020.

La presidenta d'Unicef Comitè Catalunya, Anna Folch, ha felicitat Sant Cugat pel compromís i la tasca desenvolupada des que el 2012 va ser nomenada Ciutat Amiga de la Infància. Folch ha destacat principalment la implicació de totes les regidories.

Anna Folch

Assumir totes les polítiques encarades en l'àmbit de l'infància vol dir que l'Ajuntament treballa de manera transversal, que totes les regidories hi estan implicades.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut amb agraïment la renovació del reconeixement i l'entén com una oportunitat per seguir treballant amb l'objectiu de posar els infants al centre de les polítiques municipals.

Mercè Conesa

És una nova oportunitat per continuar treballant en un municipi que prioritza els drets dels infants, però també un reconeixement a la feina que hem fet i que encara podem fer millor.


Segons Conesa, els principals reptes de futur són la lluita contra l'assetjament infantil a les escoles i la protecció dels menors a les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.