Detingut un lladre 'in fraganti' quan robava en un pis de Sant Cugat


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra va fer la detenció

Mossos d'Esquadra va fer la detenció

Els Mossos van detenir el 29 d'abril un home de 45 anys per un delicte de robatori amb força a l'interior d'un habitatge a Sant Cugat. Els fets van succeir aquell dia sobre les cinc de la tarda quan els agents van rebre l'avís que s'estava produint un robatori a la localitat. En arribar al lloc, els agents van comprovar que en el primer pis de l'edifici hi havia una porta amb el bombí del pany trencat i la porta bloquejada.

Els agents van aconseguir accedir a l'immoble saltant pel balcó del pis veí i una vegada a l’interior van veure un home que fugia corrents cap a la cuina per amagar-se. Al terra hi van veure rellotges i alguna joia.

Els agents van detenir l'home en aquell mateix moment. Duia una bossa amb tot d'eines que habitualment són usades per forçar els accessos als habitatges.

Els Mossos van comprovar que hi havia diverses habitacions regirades, calaixos oberts i van localitzar rellotges i joies sobre el llit i pel terra.

A banda d'aquests fets, l'arrestat duia les claus d'un vehicle que estava estacionat a l'exterior. Aquest vehicle no pertanyia al detingut, de manera que es van fer gestions per retornar el vehicle al seu legítim propietari.

L'arrestat va passar a disposició judicial l'1 de maig i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.