La Serreta suma el bosc comestible al literari i naturalista


  • Comparteix:

Imatge del bosc comestible / Foto: EMD de Valldoreix

Imatge del bosc comestible / Foto: EMD de Valldoreix

El barri de la Serreta té des d'aquest diumenge un nou bosc temàtic, el bosc comestible. La iniciativa, de l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues, se suma al bosc literari i el naturalista amb un espai amb arbres fruiters. La idea és que aquest nou bosc creixi al llarg de la riera fins a tancar el barri amb una anella verda que uneixi els espais.

De moment, el nou bosc està format per 14 cirerers d'arboç, sis magraners, quatre figueres, dos nesprers, tres caquiers, un albercoquer i una noguera. Són una trentena d'arbres que volen oferir un espai on els ciutadans puguin recollir ells mateixos la fruita, com ha explicat el president de l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues, Carles Castro.

Carles Castro

La idea és que quan vagis al bosc agafis el que hi hagi: hi haurà coses durant tota la temporada i els veïns i els que no ho són tindran a la seva disposició fruiters.


L'espai s'ha inaugurat aquest diumenge amb la presència de veïns, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, vocals de l'entitat i el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.