Música i actuacions es posen al servei del projecte sanitari d'Ohana a Malawi


  • Comparteix:

Un centenar de persones ha assistit aquest diumenge als actes solidaris que ha acollit el Café Belgrado per recaptar fons per al projecte solidari que l'entitat Ohana durà a terme aquest estiu a Malawi. Aquesta ONG està formada pels quatre membres d'una família catalana que es dediquen a l'odontologia amb l'objectiu de millorar la salut dental de les persones necessitades. La jornada solidària ha inclòs sis actuacions musicals i un monòleg a càrrec de Txabi Franquesa.

La membre d'Ohana Kira Franch ha explicat a Cugat.cat quina és la intenció de l'entitat.

Kira Franch

El nostre projecte de futur és anar a Malawi i el que fem durant tot l'any és col·laborar fent odontologia solidària tractant persones sense recursos que ens deriven des de serveis socials.


Entre les formacions convidades, hi havia el grup de pop-indie santcugatenc Veil, que ja havia cooperat amb Ohana per recaptar fons per un projecte que van dur a terme a Grècia. Els seus components, Txell Prada i Albert Solà, han destacat la feina humanitària que fa aquesta ONG.

C. Prada / A. Solà

L'any passat ens van trucar per una cosa que van fer a El Siglo i aquest any repetim. / Estem encantats de col·laborar sempre amb Ohana perquè el que fan és brutal, són un exemple per a tots.


Els diners recaptats amb les entrades aniran destinats integrament a Ohana, i a l'entrada del local també es podia comprar marxandatge de l'entitat. Una de les responsables dels esdeveniments del Cafè Belgrado, Joana Casanovas, ha explicat per què col·laboren amb l'ONG.

Joana Casanovas

L'any passat ja vam conèixer Ohanna, vam fer un esdeveniment solidari amb ells i ens van semblar encantadors amb un gran projecte. Per això hem volgut acollir-los.


El Cafè Belgrado va iniciar el cicle solidari d'activitats el març passat amb un concert en suport a l'ONG Proactiva Open Arms.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.