La Xesca convoca una concentració aquest dijous a la plaça d'Octavià pel 'perill de desallotjament'


  • Comparteix:

La Xesca ja va ocupar simbòlicament la seu del Banc Sabadell a la plaça d'Octavià

La Xesca ja va ocupar simbòlicament la seu del Banc Sabadell a la plaça d'Octavià

La Xesca convoca una concentració aquest dijous a la plaça d'Octavià 'davant el perill de desallotjament' després de la sentència del jutjat d'instrucció número 2 de Rubí que obliga el col·lectiu a abandonar l'immoble. Tot i que de moment el procés es troba pendent del recurs presentat pel casal popular, La Xesca vol mantenir la pressió perquè Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell retiri la denúncia que va presentar per l'ocupació de l'espai, situat als baixos del número 66 de l'avinguda de Cerdanyola .

El col·lectiu està ara pendent que es resolgui el recurs que van presentar contra la sentència, que encara no té data, però tot i això no aturarà la seva reivindicació. Segons la membre del casal Patricia Gotarda no poden guanyar 'legament però sí políticament' i es plantejaran les properes accions una vegada es resolgui el recurs.

Segons Gotarda, Solvia havia justificat que encara no s'hagués retirat la denúncia perquè s'havia de fer una inspecció, però una vegada s'ha fet l'ha mantingut.

Patricia Gotarda

Nosaltres continuem amb la campanya que estem fent. Quan vam ocupar de manera simbòlica el Banc Sabadell ens van dir que no l'havien retirat per la qüestió de la inspecció. S'ha fet i no l'han retirat. Per tant, seguirem assenyalant Banc Sabadell.


El casal ha animat a través de Twitter els interessats a assistir a la manifestació 'amb xiulets i cassoles'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.