La masia de Can Bell, a Sant Cugat, podria acollir el nou 'reality show' de Gestmusic, titulat La Granja


  • Comparteix:

Un grup de 10 famosos aprendrà a conviure en un entorn rural i sense comoditats

Un grup de 10 famosos aprendrà a conviure en un entorn rural i sense comoditats

La masia de Can Bell, a Sant Cugat, podria ser l'espai escollit per la productora Gestmusic per ambientar el seu nou 'reality show'. Amb el nom de 'La Granja', el nou format televisiu, que emetrà Antena 3 a partir del setembre, reunirà en un espai rural un grup de 10 famosos que hauran d'aprendre a conviure sense llum ni aigua calenta.

Sant Cugat podria acollir, a partir del setembre, el nou 'reality show' de la productora audiovisual Gestmusic. Els propietaris de Can Bell han confirmat que la productora els ha fet una proposta, tot i que de moment no han donat més detalls sobre l'acord, que podria formalitzar-se a finals d'agost.

L'espai escollit seria, si les negociacions arriben a bon port, la masia de Can Bell, una antiga casa situada a La Floresta, que es podria convertir en seu del programa 'La Granja', que emetrà Antena 3 la propera temporada.

Basat en el format 'The simple life', que va popularitzar la cadena nordamericana Fox, 'La Granja' reuneix un grup de 10 famosos en un entorn rural. Els participants hauran d'aprendre a conviure sense comoditats, sense llum ni aigua calenta, i hauran de combinar la vida quotidiana amb les nominacions i expulsions que caracteritzen aquest tipus de 'reality shows'.

Entre els possibles participants d'aquest 'Gran Hermano' rural, s'apunten noms com l'ex companya de Ronaldo, Milene Domingues, els presentadors Alonso Caparrós i Jaime Bores i l'esportista Paco Fernández Ochoa, entre d'altres. Pel que fa als presentadors de 'La Granja', es parla de Terelu Campos o Paula Vázquez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.