La residència canina de l'Arrabassada està al 100% d'ocupació aquest estiu


  • Comparteix:

La majoria d'animals són internats pels propietaris quan marxen de vacances

La majoria d'animals són internats pels propietaris quan marxen de vacances

La residència canina de l'Arrabassada ha penjat aquest estiu el cartell de 'complet'. I és que, si l'any passat l'ocupació era del 80 per cent, enguany totes les gàbies estan plenes d'animals, que els seus propietaris internen quan se'n van de vacances. Els serveis bàsics que ofereix la residència són els d'alimentar els animals i treure'ls a passejar.

Quan a l'estiu Sant Cugat es buida, la residència canina de l'Arrabassada no dóna a l'abast. I és que són molts els ciutadans de la nostra ciutat que aprofiten per deixar la seva mascota ben cuidada. Una clientela fidel s'ha acostumat a prescindir dels seus animals de companyia quan marxen de vacances i així els deixen entre una setmana i tot el mes a la residència.

Aquest estiu el servei ha viscut un autèntic 'boom', ja que s'ha passat d'un 80 per cent d'ocupació al 100%. Això fa que actualment a la residència s'hi allotgin 103 gossos. Però no tots pertanyen a clients que paguen per allotjar-los, ja que n'hi ha 7 que els ha dut l'Ajuntament i que estan abandonats. La política de l'empresa és, per norma general, no recollir animals abandonats. El director de la residència, Joan Antoni Quílez, explica què fer quan ens trobem un animal abandonat.

Joan Antoni Quílez

Si es troben un gos a Rubí que el portin a la policia local de Rubí i no a nosaltres perquè no sabem d'on ha sortit aquell gos


La residència no és, doncs, una gossera municipal. Els animals,a part de rebre les atencions bàsiques, són passejats a diari. Aquests passejos, però, es veuen retallats durant el mes d'agost per l'elevat nombre de gossos internats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.