La jornada Fem barri! reivindica el potencial de la zona del Monestir-Sant Francesc


  • Comparteix:

El barri del Monestir-Sant Francesc ha reivindicat aquest dissabte el potencial de la zona amb més d'una vintena d'activitats i propostes d'entitats i comerços del barri. La 2a edició de la jornada Fem barri!, celebrada als Jardins de Sant Francesc, ha tingut la participació de 17 entitats i ha servit per fomentar la cohesió social entre el veïnat i apropar-lo a la ciutat.

La Xarxa Monestir-Sant Francesc, organitzadora de la jornada, considera que històricament és un barri que ha quedat allunyat de l'eix central de la ciutat i que activitats d'aquest tipus contribueixen a posar en valor la zona. Ho ha explicat a Cugat.cat una de les portaveus, Rebeca Galán.

Rebeca Galán

És una zona que s'escapa de l'eix central. Costa molt una participació activa, tant del municipi cap aquí com de la mateixa gent del barri. Per això aquesta activitat serveix per obrir portes.


Els veïns creuen que aquesta jornada és necessària per unir el barri i fer-lo més vital.

Veïns

No estem marginats, però no hi ha tanta activitat com en altres zones de la ciutat. / Aquesta activitat fomenta la cohesió social. / Generar dinamisme sempre és interessant per no fer dels barris mers espais residencials.


Entre les activitats, hi han destacat un taller de reparació de bicicletes, un de manualitats infantils, un mercat de segona mà, esports i les actuacions musicals de Maio de Sal i Esencia de Vida, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.