Crema una nau d'Asfaltex, al polígon de Can Calopa de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'incendi ha començat a les quatre de la matinada d'aquest dimarts / Foto: ACN

L'incendi ha començat a les quatre de la matinada d'aquest dimarts / Foto: ACN

Un incendi, iniciat la matinada d'aquest dimarts, ha cremat una nau de l'empresa Asfaltex, al polígon de Can Calopa. 13 dotacions dels Bombers han treballat en l'extinció de l'incendi, que no ha provocat cap víctima i del qual es desconeix l'origen. L'incident ha obligat a desallotjar els treballadors i tallar la circulació. L'empresa ja va viure el 2006 un altre foc en què també va calcinar-se totalment una nau.

L'incendi, del qual s'ha rebut l'avís a les quatre de la matinada, s'ha propagat ràpidament i ha afectat totalment una nau d'una sola planta d'uns 4.000 metres quadrats. A més, ha cedit una part de la coberta. Les naus del costat, que es van desallotjar, no han resultat afectades. Els efectius dels Bombers han sectoritzat la zona per evitar la propagació del foc.

S'han desplaçat al lloc efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.

Galeria: Incendi, 16 de maig de 2017




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.