Un camioner mor atropellat a l'AP7 a l'altura de Sant Cugat


  • Comparteix:

Situació després de l'accident / Foto: Antiradar Catalunya

Situació després de l'accident / Foto: Antiradar Catalunya

Un camioner de 52 anys ha mort atropellat aquesta matinada en un accident a l'AP7 sentit Girona a l'altura de Sant Cugat. Per causes que encara s'estan investigant, el conductor del camió es trobava fora del seu vehicle quan ha estat atropellat per un segon camió. El sinistre s'ha produït poc després de dos quarts de tres de la matinada i ha obligat a tallar un carril de l'autopista. Arran de la incidència, s'han activat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'incident ha provocat fins a 11 quilòmetres de retencions, segons el Servei Català de Trànsit.

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.