Diverses generacions es troben amb el 'Mural de vida' que llueix la Llar d'Avis de la Parròquia


  • Comparteix:

Imatge del mural / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del mural / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Llar d'Avis la Parròquia mostra un nou mural creat per l'entitat i alumnes de l'escola Gerbert d'Orlhac. Es tracta de la 3a edició del 'Mural de Vida', que té també la col·laboració del grup de joves Artefakte del Triangle i l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. La proposta forma part del projecte d'aprenentatge 'Els dos extrems de la vida es toquen: mural de vida'.

El president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Joan Cortadellas, ha explicat com han treballat les diferents generacions que hi han intervingut.

Joan Cortadellas

Els vam explicar coses de la joventut i la infantesa i van fer dibuixos. Els joves d'Artefakte han dissenyat a partir dels dibuixos el mural. Són tres generacions que es troben.


La inauguració del mural ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.