L'Ajuntament tanca temporalment l'inflable de Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

Imatge de la instal·lació tancada

Imatge de la instal·lació tancada

L'Ajuntament ha tancat temporalment l'inflable del carrer de Josefina Mascareñas després d'una revisió tècnica. Segons ha explicat a Cugat.cat el consistori, s'ha demanat que es millorin els ancoratges a la instal·lació. De moment, els responsables de l'inflable estan a la espera d'una nova inspecció municipal per reobrir després d'haver-se adaptat als requeriments municipals.

L'Ajuntament ha explicat que es tracta de revisions periòdiques habituals i que no afecta altres instal·lacions d'aquest tipus. Segons el responsable de l'inflable, Albert Vives, la instal·lació passa diverses inspeccions cada any i en els 20 anys que acumulen a Sant Cugat mai no han tingut cap accident. Vives ha explicat a Cugat.cat els motius del tancament temporal.

Albert Vives

L'Ajuntament s'ha espantat una mica amb l'accident de Caldes. Van venir a fer una inspecció i no van veure que els ancoratges estan a sota. Ara els he posat a la vista i estic pendent del permís per reobrir.


El consistori també ha explicat que aquests dies s'estan donant les autoritzacions per a totes les activitats sol·licitades per a la Festa Major d'enguany i que s'efectuaran inspeccions en el moment de la instal·lació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.