L'ETSAV posa en marxa el fons digitalitzat de l'arquitecte José Antonio Coderch


  • Comparteix:

Els edificis Trade, una de les obres de Coderch / Foto: joseantoniocoderch.com

Els edificis Trade, una de les obres de Coderch / Foto: joseantoniocoderch.com

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) ha posat en marxa el Fons Digital J.A. Coderch, destinat a posar a l'abast de la comunitat investigadora la col·lecció de documents de treball de Josep Antoni Coderch, un dels arquitectes més importants del segle XX. El fons té gairebé 10.000 documents entre plànols, croquis, documentació tècnica i altra documentació corresponent al període 1941-1978.

El nombre de documents consultables finalment per la comunitat és de 126, indexats segons el criteri original de numeració de projectes del despatx de l'arquitecte. El fons es pot consultar en l'horari d'obertura de la biblioteca de l'ETSAV i fer còpies en paper amb sol·licitud prèvia.

Entre la documentació, hi ha arxius relacionats amb la urbanització Torre Valentina, els edifics Trade i l'ampliació de l'Escola Tècnica Superior de Barcelona (ETSAB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.