El 6è Ral·li Mas Gener-Monestir de vehicles clàssics reuneix 32 cotxes i cinc motos


  • Comparteix:

L'Hispano Suiza 1415 ha estat un dels més admirats pels visitants

L'Hispano Suiza 1415 ha estat un dels més admirats pels visitants

32 cotxes i cinc motos històriques han participat aquest diumenge a la 6a edició del Ral·li Mas Gener-Monestir, la reunió de cotxes clàssics que organitza anualment l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener. És una participació rècord, l'any passat hi havia 24 cotxes, on les motos han fet la seva primera aparició. El vehicle més antic ha vingut de Mira-sol i data del 1914, un Hispano Suiza 1415 model Alfonso XIII que ha atret la majoria de les mirades dels participants.

Els participants han sortit de la plaça de Mas Gener de bon matí i han fet el recorregut de 26 quilòmetres previst amb pas pel Tibidabo per reunir-se finalment a la plaça d'Octavià. Allà, el públic ha pogut admirar aquestes màquines històriques i parlar amb els seus propietaris, que responien a preguntes de petits i grans sobre els seus vehicles.

El president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha destacat el bon ambient de la trobada i ha assenyalat que els propietaris de cotxes clàssics gaudeixen molt d'aquestes trobades.

Josep Lluis Lolo

A la gent que té aquests cotxes els encanta ensenyar-los. Els agrada anar en grup i d'aquesta manera la gent s'hi apunta i el que vol és que el públic gaudeixi d'aquestes meravelles.


Els participants han visitat al final de la trobada el Museu de Cal Gerrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.