El Canal 33 emet avui l'episodi d''El dia de demà' rodat a Sant Cugat, centrat en l'educació del futur


  • Comparteix:

Un moment del rodatge al Monestir / Foto: TVC

Un moment del rodatge al Monestir / Foto: TVC

El Canal 33 emet aquest dilluns l'episodi del programa 'El dia de demà' que es va enregistrar a Sant Cugat. El capítol, centrat en com serà l'educació el 2050, parlarà sobre l'aplicació 'Sant Cugat Aprèn', presentada l'abril d'aquest any, que proposa itineraris educatius amb el suport del telèfon mòbil per ajudar a comprendre millor l'entorn. El programa s'emet a partir d'un quart d'onze de la nit.

La docusèrie 'El dia de demà' la presenta el periodista Josep Puigbó. El programa dibuixa com seran Catalunya i el món el 2050 en diferents àmbits: la salut, l'educació, el treball, l'alimentació, els diners, la població, la família, la vellesa, l'energia i la llengua. Cada capítol tracta una d'aquestes qüestions.

Les intervencions de diversos especialistes en cada matèria serveixen per dibuixar diferents escenaris de futur, moltes vegades contraposats, sobre cadascun dels temes tractats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.