Detenen per robatori a un domicili de Sant Cugat dues persones que s'amagaven sota el llit


  • Comparteix:

Els Mossos han fet la detenció

Els Mossos han fet la detenció

Els Mossos d'Esquadra han detingut 'in fraganti' dues persones, una d'elles menor, per un robatori en un pis de Sant Cugat. Els agents els van trobar amagats sota un llit. Els fets van passar dissabte passat, poc abans de mitjanit, quan els agents van rebre l'avís que s'havia activat una alarma de robatori. En arribar al lloc, els agents van comprovar, des de l'exterior, que hi havia llum a l'interior de l'habitatge, motiu pel qual van decidir saltar la tanca i accedir al jardí.

Els agents es van aproximar a una de les finestres i van comprovar que hi havia una persona al seu interior. Davant les evidències que s'estaria cometent un robatori, els agents van aconseguir accedir a l'interior i van escorcollar l’habitatge fins que van trobar amagats, sota un llit i darrera d’una porta de la mateixa habitació, dos joves, un d’ells menor d’edat, que van acabar, finalment, detinguts per un robatori amb força. Els agents també van localitzar una motxilla plena d'eines i uns prismàtics al menjador.

El menor d’edat va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i l'altre detingut, de 18 anys, va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.