Sant Cugat estrena un sistema de recàrrega en línia de títols de transport


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha posat en marxa aquest dimarts el nou servei de recàrrega electrònica de bitllets d'autobús, que permet afegir viatges al títol de transport municipal per Internet. Amb aquest sistema, que només és vàlid per als bitllets del transport urbà santcugatenc, el consistori bonificarà un 10% dels viatges que s'adquireixin en paquets de 20, 30 o 50. La mesura anirà acompanyada d'una posada al dia de l'aplicació StQBus i els cartells informatius i de la compra de 42 marquesines.

A l'aplicació d'autobusos de la ciutat, es podrà consultar a partir d'ara informació referent a línies interurbanes i nocturnes amb pas pel municipi. Les noves marquesines costaran 700.000 euros i haurien d'estar col·locades al llarg de l'any vinent. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, ha assegurat que són mesures que volen promocionar el transport públic a Sant Cugat.

Cristina Paraira

Totes aquestes accions sumen i ens ajuden a fomentar el transport públic. És un dels eixos del mandat.


Encara s'ha d'establir on aniran les estructures, però Paraira ha explicat que es prioritzaran les que tenen més usuaris i les que estan en pitjor estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.