El FesCamp es convertirà en un festival biennal per poder madurar més els projectes


  • Comparteix:

La jornada començarà divendres i s'allargarà fins diumenge

La jornada començarà divendres i s'allargarà fins diumenge

La Jornada FesCamp arriba aquest divendres a la ciutat amb la voluntat de reinventar-se. Si bé en aquesta edició el festival ha ampliat la seva durada a tres dies i s'ha traslladat a la plaça de Barcelona, a partir d'ara la iniciativa passarà a ser biennal per poder madurar més els projectes. El FesCamp té el suport de l'Ajuntament que ha destinat 12.000 euros a l'edició d'enguany i 12.000 a la de l'any passat.

Els organitzadors ja han començat a introduir alguns canvis, com la durada de la jornada per estendre la proposta a tota la ciutat i la voluntat d'oferir activitats per a tots els col·lectius.

Celebrar el FesCamp cada dos anys permetrà els artistes i les entitats a poder treballar durant més mesos de forma conjunta i poder aprofundir en el procés. Ho explica la membre de l'organització Joana Calsamiglia.

Joana Calsamiglia

Que sigui un ritme més natural, més harmònic. Creiem que això ajuda l'artista a captar el que està passant i a les entitats i a les persones a reposar els processos, reflexionar i avançar.


La iniciativa serveix per mostrar les creacions que els artistes seleccionats han treballat amb entitats de Sant Cugat durant l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.