El Pla de Millora de la Floresta proposa avui un taller de diagnosi al Centre Social i Sanitari


  • Comparteix:

El CSS reunirà avui els assistents

El CSS reunirà avui els assistents

La segona fase del Pla de Millora de la Floresta continua aquest dissabte a les deu del matí amb el taller de diagnosi al Centre Social i Sanitari (CSS). La jornada servirà per fer una diagnosi participativa de la situació actual de la mobilitat.

La propera sessió serà el 8 de juny i donarà el tret de sortida a la fase de propostes. La cita serà a de set de la tarda a nou del vespre al CSS, amb un taller per a la millora de la mobilitat. El 6 de juliol, amb el mateix lloc i horari, serà el torn del taller de propostes d'actuació. Tot plegat culminarà amb una presentació final del document de propostes i l'aprovació al consell del barri.

Per participar-hi
- A les sessions de treball: cal enviar un correu a participacio@santcugat.cat
- Col·laborar amb el plànol col·lectiu que es pot trobar al CSS
- Respondre el qüestionari al web santcugat.cat/participacio

La voluntat d'aquest procés participatiu és la redacció d'un document de criteris i actuacions a seguir per aconseguir una mobilitat segura, integradora i sostenible a la Floresta.

El Pla de Millora de la Floresta va començar el 2014 i s'ha concretat en la pavimentació de 41 carrers amb una inversió municipal de gairebé 2,5 milions, segons el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.