Conesa, partidària de posar identificacions a les bicicletes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de ciclistes a Collserola

Imatge d'arxiu de ciclistes a Collserola

L'alcaldessa, Mercè Conesa, es mostra partidària d'incorporar a les bicicletes algun tipus de distintiu que faciliti la seva identificació. Per Conesa aquesta mesura ha de servir per augmentar la seguretat tant de l'usuari com de la resta de persones, sobretot si es té en compte que s'està fent una aposta per incrementar l'ús d'aquest tipus de vehicle.

Conesa ho ha explicat durant l'acte de presentació de les dues estacions d'autoreparació de bicicletes d'ús gratuït que ha instal·lat el RACC a Sant Cugat. L'alcaldessa ha dit que seria positiu identificar les bicicles ja que donaria seguretat jurídica.

Mercè Conesa

Jo crec que hem d'anar cap a la identificació de les bicicletes per donar seguretat jurídica a tots els usuaris de la mobilitat de la mateixa manera que el vehicle.


En aquest sentit, Conesa també ha obert la porta a opcions com les matrícules o crear un cens. Tot i així, ha apostat per abordar-ho amb un debat amb tots els agents implicats en la mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.