Els Gausacs signen cinc castells de 8 en un cap de setmana


  • Comparteix:

Els 3 de 8 dels Gausacs a Sants / Foto: Gausacs

Els 3 de 8 dels Gausacs a Sants / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest cap de setmana cinc castells de 8. D'una banda, els Gausacs han descarregat aquest dissabte a Sants de nou la tripleta de 8, la setena de la seva historia i la segona de la temporada, amb el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 4 de 8. A Granollers, els camises verdes han repetit aquest diumenge el 3 de 8 i el 4 de 8, a més de 5 de 7. La colla té ara la mirada posada a l'assaig del 8 de juny que els ha de permetre acostar-se més al 3 de 9, objectiu de la temporada.

A Sants, els camises verdes han estat acompanyats pels Castellers de Sants, els Castellers de Vilafranca i els del Poble Sec. Els Borinots de Sants han descarregat també la tripleta de 8; els Verds han descarregat la torre de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre i el 4 de 8; i els Bandarres el 4 de 7, el 3 de 7 i la torre de 6.

A Granollers, la colla ha compartit plaça amb els Xics de Granollers i els Sagals d'Osona. Els de Granollers han descarregat el 4 de 8, el 7 de 7 i el 3 de 7 mentre que els d'Osona han apostat pel 5 de 7, el 3 de 7 amb agulla i el 4 de 7.

Un dels caps de colla dels Gausacs, Biel Samsó, ha explicat a Cugat.cat que ara mateix la tripleta de 8 ja és una actuació consolidada per a la colla i que, de cara al juny, els agradaria poder afegir el pilar de 6 i el 5 de 8 a la llista de castells descarregats.

Biel Samsó

Són dos castells que tenim ganes de treure i treballarem per això. El pilar de 6 el tenim força avançat i el 5 de 8 va en la línia que busquem.


Assaig obert
Els Gausacs han fet una crida aquesta setmana a participar a l'assaig que preparen per al 8 de juny, on la colla santcugatenca vol fer proves de màxims, com el 3 de 9 amb folre o, fins i tot, el 4 de 9. Es tracta de castells que encara són lluny en l'horitzó dels camises verdes, però amb aquest assaig aspiren a atreure més persones que els permetin ampliar el nombre de camises a plaça per afrontar el futur. Ho ha explicat a Cugat.cat la presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy.

Gemma Aristoy

Volem que s'acosti gent i volem provar si així aconseguim el gruix de gent que necessitem per al 5 de 8 i millorar els assajos del 3 de 9.


Els Castellers de Sant Cugat tenen tres grans actuacions al juny: a Sabadell, a Reus i a Vilanova, abans de la Diada de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.