Baixa activitat comercial a la ciutat durant la primera quinzena d'agost


  • Comparteix:

Els santcugatencs fan les seves compres a mitja tarda

Els santcugatencs fan les seves compres a mitja tarda

Els comerços de Sant Cugat afronten amb dificultats la minva de clients durant l'estiu. Moltes de les botigues prefereixen tancar o reduir els horaris durant l'agost. En canvi, els santcugatencs que es queden durant les vacances a la nostra ciutat, veuen amb bons ulls els horaris d'estiu i opten per adaptar-se.

Als mesos d'estiu, i sobretot el mes d'agost, la majoria de comerços opten per reduir els horaris d'atenció al públic o tancar. La primera quinzena d'agost és la més baixa en qüestions de públic segons els responsables de les botigues, degut a que la majoria de santcugatencs aprofiten aquestes dates per anar de vacances o fer escapades de cap de setmana. Els comerços que romanen oberts prefereixen fer front al baix nivell de vendes amb torns rotatius per mantenir les botigues obertes. Així ho manifesten alguns dependents de botigues del centre de la ciutat.

botiguers

La primera quinzena d'agost és la més fluixa de l'any, tot i així la davallada en les vendes s'hanotat més que l'any passat


D' altra banda, els santcugatencs que passen les vacances a la nostra ciutat es mostren comprensius amb la reducció d'horaris i serveis. Els ciutadans consultats per aquesta emissora consideren que els serveis i les botigues que hi ha obertes són suficients per passar aquests dies d'estiu.

santcugatencs

Els serveis i els horaris d'estiu són suficients, només cal adaptar-se



La majoria de comerços tancats de la nostra ciutat tornaran a l' horari habitual a partir de l'u de setembre, coincidint amb la tornada dels santcugantencs que han marxat de vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.