La xerrada de Magda Oranich, el 19 de juny


  • Comparteix:

La xerrada amb Magda Oranich ja té data / Foto: Candidatura Jaume Ferrer

La xerrada amb Magda Oranich ja té data / Foto: Candidatura Jaume Ferrer

La Tertúlia amb Amics amb l'advocada Magda Oranich, que organitza l'Associació Amics de Pedra i Sang, té nova data i se celebrarà el 19 de juny. La visita, prevista per aquest dilluns passat, es va suspendre per motius d'agenda dels organitzadors. La xerrada d'Oranich, a El Mesón a dos quarts de vuit del vespre, es titula 'La brigada Aranzadi contra Catalunya'.

L'Aranzadi és el nom col·loquial de totes les lleis, reglaments i sentències que creen jurisprudència. La xerrada abordarà la judicialització de la política.

L'exsacerdot Krzysztof Charamsa, suspès per declarar la seva homosexualitat, serà el proper convidat, dilluns que ve. La següent cita serà amb l'actor i director teatral Marc Martínez, el 12 de juny. Una setmana després, Magda Oranich tancarà el cicle de tertúlies que va encetar l'escriptora d'origen afganès Nadia Ghulam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.