Imaginarium realitza activitats pels més petits tots els dissabtes d'agost


  • Comparteix:

Imaginarium convoca els menuts a Divermàgic

Imaginarium convoca els menuts a Divermàgic

L'establiment de joguines Imaginarium de Sant Cugat, programa els dissabtes del mes d'agost activitats pels més petits. Els nens que vulguin poden gaudir d'activitats de Divermàgic, una activitat basada en la pintura sobre plàstic, cartró, teles, pedres i fins i tot samarretes. Fins ara, però, l'assistència ha estat molt baixa i només s'han pogut celebrar aquestes activitats un dissabte en tot el mes.

La botiga Imaginarium, dedicada a la venda de joguines didàctiques per a nens de 0 mesos a 8 o 10 anys, proposa tots els dissabtes activitats per la canalla. Durant el mes d'agost s'han realitzat diferents activitats basades en la pintura sobre diferents textures i la seva realització depèn del nombre de nens que hi assisteixin.
La tècnic especialista en jardí d'infància de l'imaginarium, Ari Colomé, explica en què consisteixen les activitats de Divermàgic.

Ari Colomé

Proposem activitats plàstiques pels més petits. Tots els dissabtes d'agost la canalla pot gaudir amb les activitats de divermàgic


Tot i que, durant el mes d'agost no s'han pogut realitzar tots els caps de setmana degut a la falta de nens, la resta de l'any presenta gran èxit. Sobretot en dates concretes com carnestoltesl, Halloween i festes de la nostra ciutat. La botiga penja totes les setmanes el cartell informatiu sobre l'activitat que es realitzarà el dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.