L'Ajuntament fa costat a la direcció i les famílies dels centres afectats pels 'cursos bolet'


  • Comparteix:

L'AMPA de l'escola es va reunir amb els Serveis Territorials d'Ensenyament

L'AMPA de l'escola es va reunir amb els Serveis Territorials d'Ensenyament

L'Ajuntament assegura entendre i compartir la preocupació de les escoles Collserola i Turó de Can Mates, que a partir del setembre hauran d'assumir un 'curs bolet' de P3. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que un 'curs bolet' no és bo per a cap escola, però que en el cas del Turó de Can Mates el centre reuneix les condicions menys favorables per incorporar un grup addicional. Per això reclama a la Generalitat que la incorporació es faci en les millors condicions.

L'Ajuntament ha traslladat al departament d'Ensenyament el seu posicionament, ja que considera que l'escola Turó de Can Mates no és la millor opció per acollir aquest grup. Ho ha defensat la regidora d'Educació, Esther Salat.

Esther Salat

L'escola Turó de Can Mates és l'escola que, malgrat que un 'curs bolet' no és bo per a cap centre, és la que té les condicions més desfavorables per acollir aquest grup.


Tot i la preocupació del centre i les famílies, els Serveis Territorials d'Ensenyament han mantingut la decisió. Per això, Salat ha reclamat a la conselleria que garanteixin les millors condicions per acollir el curs addicional.

Esther Salat

Estem al costat de l'escola i les famílies perquè aquest grup estigui en les millors condicions. Ja estem estudiant ampliar la zona de pati i el departament ha d'agafar-ne el compromís.


Així el consistori s'alinea amb l'AMPA de l'escola, que ha demanat al departament l'ampliació del pati de l'escola amb l'ocupació de zona del pàrquing, que es construeixi un mòdul per acollir fins a dos cursos del cicle infantil i que s'ampliï la plantilla docent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.