Els Gausacs ja tenen 'al forn' el 5 de 8 després de completar a Sabadell una nova tripleta de 8


  • Comparteix:

Els Gausacs no han pogut descarregar a plaça el primer pilar de 6 des de 2015 / Foto: Gausacs

Els Gausacs no han pogut descarregar a plaça el primer pilar de 6 des de 2015 / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat aquest diumenge a Sabadell la tercera tripleta de 8 de la temporada i la vuitena de la seva història: el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 4 de 8. A la diada de celebració del 23è aniversari dels Castellers de Sabadell, els Gausacs també han carregat el pilar de 6, en el primer intent a plaça d'aquesta figura des del 2015. La colla local actuarà el cap de setmana vinent per partida doble a Reus (dissabte) i a Vilanova i la Geltrú (diumenge), on té la intenció de descarregar el 5 de 8, la Catedral.

El cocap de colla dels camises verdes, Biel Samsó, ha explicat que el 3 de 8 descarregat aquest diumenge a la cocapital vallesana ha estat el millor que han fet aquesta temporada i ha estat crític amb el 2 de 8 amb folre i el 4 de 8, els qual creu que podrien haver estat més sòlids. Malgrat no haver pogut descarregar el pilar de 6, Samsó ha posat de manifest les bones sensacions de la colla per portar-lo de nou a plaça aviat.

Biel Samsó

Si els assajos són bons i les condicions es compleixen, hi tornarem. És un pilar que no totes les colles els tenen. Ens podem sentir orgullosos de tenir aquesta possibilitat entre les nostres cartes.


La de Sabadell és l'avantpenúltima actuació dels Gausacs abans de Festa Major, una cita on portaran els castells consolidats per posar en valor davant dels santcugatencs la qualitat de la colla.

Biel Samsó

Vindrem a Festa Major amb allò que tindrem ben treballat. Tenim ganes de demostrar que som una colla solvent i no arriscarem.


La diada sabadellenca ha tingut la participació, a banda dels camises verdes, dels Saballuts, la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau i els Castellers de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.