'Grues Sant Cugat' anirà a la vaga si la reunió de Madrid no arriba a un acord


  • Comparteix:

La vaga podria començar demà dimecres

La vaga podria començar demà dimecres

'Grues Sant Cugat', la única empresa de grues d'assistència en carretera de la nostra ciutat, té pensat anar a la vaga si no s'acosten postures en la reunió que avui se celebra a Madrid. A la trobada, a la qual assisteixen les empreses de grues d'assistència en carretera, CEPAS, i la patronal de les asseguradores UNESPA, es parlarà de l'augment de les tarifes actuals.

La vaga de grues que afecta el País Basc i Astúries podria arribar aquesta setmana a la nostra ciutat. Avui es reuneixen a Madrid, CEPAS i UNESPA, les entitats que agrupen a les grues i a les asseguradores respectivament per tractar de desencallar la situació que fins ara s'ha generat. Tot apunta però, que serà difícil assolir un acord que permeti solucionar el problema. Així ho creu Manel Álvarez, propietari de 'Grues Sant Cugat'.

Manel Álvarez

Esperant la reunió de demà a Madrid per veure si s'acosten punts o no, però la meva opinió és que hem d'anar a la vaga.


Sembla ser doncs que la vaga podria començar demà dimecres mateix. Els gruistes es queixen que les tarifes que reben per cada sortida estan molt allunyades del que cobren els seus companys a la resta d'Europa. És per això que han demanat un augment que pot arribar a doblar el que actualment ingressen. Manel Álvarez, no creu que s'hagi de demanar el doble però sí que s'augmenti la xifra per equilibrar-la a la resta de continent.

Manel Álvarez

No estem parlant que es dupliqui, però sí que s'acosti a nivells europeus. Actualment la sortida a Itàlia i Portugal està a 75 euros i a França a 115, mentre que aquí es paguen 22.


Segons Álvarez fa deu anys que les tarifes no augmenten i és per això que el que considera més important és que els futurs augments es facin gradualment. De moment el que és segur és que Sant Cugat pot quedar-se sense grues a partir de demà, ja que 'Grues Sant Cugat' és la única empresa del sector a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.