El TSJC confirma l'internament psiquiàtric de 50 anys a l'home que va matar els seus pares a Valldoreix


  • Comparteix:

El crim va tenir lloc al carrer del Rusc

El crim va tenir lloc al carrer del Rusc

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la condemna de 50 anys d'internament psiquiàtric per a l'home que el març del 2015 va matar els seus pares a la casa on vivien a Valldoreix. Un jurat popular el va considerar culpable del doble assassinat amb acarnissament i l'agreujant de parentiu, però va admetre l'eiximent d'alteració psíquica greu.

Per això, el magistrat president va substituir la pena de presó per la d'internament psiquiàtric i també va imposar una indemnització de 160.000 euros per a l'altre fill del matrimoni assassinat. La defensa va recórrer al·legant que l'home era innocent, però el TSJC ha confirmat la sentència de l'Audiència de Barcelona.

El 23 de març, els Mossos van rebre l'avís que en un casa, situada al carrer del Rusc 9, hi havia un home i una dona morts en una casa i van constatar que els cossos presentaven signes de violència. El matrimoni, de més de 80 anys, havia viscut des de sempre en aquesta casa. L'habitatge estava situat en un carrer sense sortida, al costat d'una zona boscosa per un banda, propera a l'estació de FGC, i amb una casa en venda a l'altre costat. Dies més tard, la Guàrdia Civil va detenir el fill a Sagunt (València), on havia fugit en tren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.