Torna la Nit de Tapes al Mira-sol Centre aquest dissabte


  • Comparteix:

Cartell de la 4a edició de la iniciativa

Cartell de la 4a edició de la iniciativa

El Mira-sol Centre torna a acollir la Nit de Tapes aquest dissabte entre les set de la tarda i la mitjanit. La proposta arriba a la 4a edició en la qual els comerços del centre oferiran una selecció de tapes, vins i còctels. La iniciativa estarà amenitzada enguany per la música d'Alba Llibre i el seu grup i per una zona amb jocs infantils. El preu dels tiquets per a cada consumició és de 2,5 euros.

Una desena d'operadors, entre restaurants i parades del mercat, participarà a l'edició d'enguany. L'objectiu de la iniciativa és reforçar la fidelitat dels clients i consolidar el posicionament de la centralitat com un espai de referència per a les interaccions socials entre els veïns del districte, com ha explicat la gerent de Mira-sol Centre, Alba Grau.

Alba Grau

Els operadors participants tenen l'oportunitat de promocionar el seu producte fora del seu establiment i d'una manera més creativa. Per al client és una oportunitat de veure i percebre el centre d'una manera més lúdica.


Grau considera que l'estat de salut de Mira-sol Centre és 'fantàstic', després dels primers cinc anys d'obertura. Segons Grau, reben un milió de visites l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.