35 anys de la primera emissió de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

El 13 de juny de 1982, a les dotze del migdia, es produeix la primera emissió de Ràdio Sant Cugat, des del 91.7 de la freqüència modulada. 35 anys després, l'emissora municipal, ara Cugat.cat, ha continuat amb el seu objectiu de ser un mitjà plural, de proximitat i vertebrador del teixit associatiu de Sant Cugat.

Aquell 13 de juny de 1982, Ramon Grau, fundador i primer director, va ser l'encarregat de donar la benvinguda als oients. Es decideix que la sintonia de Ràdio Sant Cugat sigui molt identificativa i per això es tria les notes del Paga-li Joan. En la graella tenen un pes molt important tant els informatius locals com els musicals i programes basats en la tradició i cultura popular.

La seu de la ràdio als seus inicis és al passatge Sant Antoni número 16. Després passaria al carrer de Sant Jordi 5 per traslladar-se, al 2007, on actualment està la seu de Cugat.cat, al carrer Plana de l'Hospital 12-14.

En l'actualitat, l'emissora (91.5 FM) està integrada al grup multimèdia Cugat.cat. El mitjà va batre al març passat el seu rècord d'audiència amb 77.306 usuaris únics. El grup de comunicació públic de Sant Cugat també va superar el rècord de visites, amb 123.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.