Usuaris del centre de menors Els Lledoners col·laboren en la neteja d'un solar de Can Cortés


  • Comparteix:

Moment de la intervenció / Foto: Localpres

Moment de la intervenció / Foto: Localpres

Usuaris del centre de menors Els Lledoners de les Planes han realitzat aquest dilluns a la tarda tasques de neteja en un solar de l'avinguda de Can Cortés. Aquesta acció forma part de la voluntat del centre d'incrementar les activitats dels menors per millorar la convivència amb els veïns del barri.

Els joves, acompanyats dels educadors, han col·laborat en les tasques de neteja d'un solar que acumulava diferent tipus de brossa i que prèviament ha desbrossat el consistori. L'Ajuntament encabeix l'acció en l'objectiu del centre d'augmentar les activitats dels usuaris per integrar-los al barri i millorar així la convivència amb els veïns, després que aquests denunciessin molèsties al consell de la zona. El consistori apunta que també s'ha produït la incorporació de nous educadors.

El consistori veu l'actuació com un primer fruit després de la reunió que va mantenir amb la Fundació Mercè Fontanilles, responsable de gestionar l'espai. El president del consell de barri, Joan Puigdomènech, que al febrer va emplaçar la Generalitat a repensar l'ús social d'Els Lledoners, afirma que estan convençuts que 'els menors que viuen en aquest centre poden aportar coses positives per al barri'.

El Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Els Lledoners és un centre concertat que atén nois entre els 12 i els 18 anys sense família que se'n pugui fer càrrec. L'espai, creat el 1999, té una ocupació màxima de 16 joves que hi fan una estada limitada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.