Activada la vigilància a la comarca per risc d'incendi forestal


  • Comparteix:

Imatge del parc de Collserola / Foto: ACN

Imatge del parc de Collserola / Foto: ACN

El cos d'Agents Rurals de la Generalitat ha activat aquest diumenge el nivell 1 del pla Alfa al Vallès Occidental per fer front al risc d'incendi forestal derivat de les altes temperatures. Per això els dispositus locals implicats realitzen tasques preventives i de vigilància. El nivell màxim del pla Alfa és 3.

En concret, l'Ajuntament també manté activada la situació de prealerta del Pla de Protecció Civil municipal i el Pla Bàsic d’Emergències Municipals (PBEM) com a mesura preventiva pel risc davant la calor i d'incendis, a més de per l'episodi de contaminació atmosfèrica que pot afectar el Vallès Occidental aquests dies. Tot i així, Protecció Civil de la Generalitat ha tancat l'alerta del pla Procicat un cop finalitzada l'onada de calor.

Sant Cugat va activar dijous passat la campanya de prevenció d'incendis forestals, que s'allargarà fins al 15 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.