L'EMD de Valldoreix demana més implicació de la Policia Local per evitar l'incivisme del 'botellón'


  • Comparteix:

Un dels espais afectats pel vandalisme / Foto: Bernat Gisbert (EMD)

Un dels espais afectats pel vandalisme / Foto: Bernat Gisbert (EMD)

L'EMD de Valldoreix reclama més implicació de la Policia Local per evitar els episodis incívics provocats per joves que fan 'botellón' en algunes zones del territori. El vocal de Joventut de l'EMD, Bernat Gisbert, assenyala que situacions com la d'aquest dissabte a la nit, quan uns joves haurien destrossat un parc al passeig de Brolladors, són habituals a l'estiu i critica que, quan es va avisar la Policia Local, se'ls digués que no hi podien anar perquè tenien altres prioritats.

Gisbert assegura que a l'estiu l'aparcament del CAP de Valldoreix i els voltants solen estar ocupats per joves fent 'botellón' i que han reclamat diverses vegades a Sant Cugat que hi hagi algun tipus d'actuació policial per arreglar-ho. El vocal valldoreixenc ha explicat a Cugat.cat que els primers a detectar la situació van ser uns veïns.

Bernat Gisbert

Es va avisar a la Policia de Sant Cugat i gent de l'equip de govern també ho va fer. La Policia Local ens va dir que no podien passar perquè tenien altres prioritats. I ho hem de denunciar.


El vocal de PdeCAT-Demòcrates-Actuem ha explicat que quan el president de l'EMD torni del seu viatge al Canadà a la trobada de l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIPD) es farà una junta de govern per tractar el tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.