El grup de pintura de l'Espai de Lleure de l'Ateneu, satisfet amb el treball del curs


  • Comparteix:

Integrants del grup de pintura de l'Espai de Lleure de l'Ateneu

Integrants del grup de pintura de l'Espai de Lleure de l'Ateneu

El grup de pintura de l'Espai de Lleure de l'Ateneu acaba el curs amb satisfacció per la feina feta i l'aprenentatge rebut. La classe, formada per persones amb malalties mentals, ha aprofitat els treballs per crear una mostra que es podrà veure fins aquest divendres a l'Ateneu en què exposen obres que van des del realisme a l'abstracte passant pel retrat.

El projecte és fruit de la feina de l'Ateneu amb la coordinació de la Taula de Salut Mental i el suport de l'Ajuntament i la Diputació. José María Enríquez és un dels alumnes del taller.

José María Albacete

Els que som aquí hem fet la pintura. Gràcies a la nostra professora, que ens ha ensenyat moltes coses, ha sortit aquesta exposició. Per nosaltres la pintura és un joc i ens ho passem molt bé.


El taller vol ser un espai d'expressió i d'escolta grupal. També pretén impulsar la iniciativa i la motivació individual. Ho explica el director de l'àrea institucional de l'Ateneu, Toni Ramon.

Toni Ramon

Pretén ser una porta d'entrada al teixit cultural i associatiu de la ciutat. Moltes vegades aquestes persones, fruit de la seva malaltia, queden recloses a casa. El projecte pretén portar-los a espais de trobada plenament normals i empoderar-los per omplir el seu temps de lleure.


La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, ha visitat l'exposició i ha posat en valor iniciatives d'aquest tipus.

Susanna Pellicer

L'exposició d'avui és una prova de la feina que fan durant tot el curs no només per entretenir-se, sinó també per conèixer altres persones i desenvolupar les capacitats que segurament són diferents a les que tenim alguns de nosaltres.


A part del grup de pintura, l'Espai de Lleure també ha ofert tallers de fotografia, vídeo, cuina i expressió corporal, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.